Єдина Країна! Єдина Країна!
У нас можна:
Отримати консультацію
Замовити демонстрацію

1С-Рарус:громадське харчування, ред 8, Українська версія



1С-Рарус: Общепит для України

«1С-Рарус: громадське харчування, українська версія, ПРОФ» автоматизує бухгалтерський і податковий облік в організаціях харчування: в ресторанах, їдальнях, кафе, барах, закладах швидкого харчування, а також у невеликих цехах, де виробляються напівфабрикати або кондитерські вироби.

Продукт «1С-Рарус: громадське харчування, українська версія ПРОФ» вирішує такі завдання: ведення складського обліку, оброблення товару, калькуляція собівартості напівфабрикатів і страв, з автоматичним формуванням проводок за бухгалтерським і податковим обліком.

Переглянути вибірковий прайс-лист по продуктам «громадське харчування, Ресторан»

Функціональні можливості

  • Калькуляційні картки. Можна формувати як для кожної страви, так і для всіх страв, які приготовані за довільний період часу.
  • Рецептури страв Для кожного блюда можна задавати декілька різних рецептур.
  • Планові калькуляція і Технологічні карти. Друковані форми можна отримувати прямо з картки страви.
  • Сортування. Робити добірки і сортувати списки можна і за кодами компонентів, і за їх найменуваннями.
  • Взаємозамінність компонентів. Для будь-якої страви задається список взаємозамінних компонентів. Цей список можна задіяти автоматично, в разі нестачі основного компонента, і враховувати при списанні продуктів і складанні калькуляційних карт.
  • Аналітичний облік. Є підтримка кількісного і сумового обліку страв і компонентів у розрізі місць зберігання, що дає можливість отримувати в оперативному режимі потрібні дані про наявність і вартість сировини і страв на кожному складі і в кожній торговій точці.
  • Автоматизація документообігу. Передбачено такі можливості документообігу, який пов'язаний з приготуванням страв:
    • з подальшою реалізацією;
    • з негайною реалізацією;
    • на підставі даних o реалізації;
    • на підставі «Замовлення банкету»
  • План-меню. Створений спеціальний документ, який калькулює собівартість страв і заготовок, і в разі нестачі інгредієнтів видає повідомлення про вистачає для виробництва страв продукти. Безпосередньо з документа формується звіт по недостач, вимога до комори, і друкуються калькуляційні карти. Можна автоматично списувати продукти зі складу кухні «під нуль», якщо на кухні є нестача продуктів. Можна працювати «від зворотного» - створювати документи «План-Меню» і накладні на внутрішнє переміщення на підставі Актів про реалізацію».
  • Калькуляційні карти. Можна формувати калькуляційні карти, враховуючи як фактичні показники, так і планові.
  • Друковані форми.
    • планова калькуляція по обраному страви;
    • фактична калькуляція по обраному страви;
    • «за фактом» — калькуляційні картки з усіх страв, які входять в документ;
    • калькуляційні картки з усіх страв, які приготовані за певний період;
    • калькуляційна картка;
    • план-меню;
    • вимогу у комору;
    • акт o реалізацію і відпуск виробів кухні;
    • денний забірний лист;
    • відомість обліку залишків продуктів.
  • Акт про реалізацію. Документ можна формувати різними варіантами:
    • створювати на підставі плану-меню;
    • завантажувати інформацію про продажі з ЕККА;
    • автоматично формувати за товарними чеками;
    • вручну.
  • «Страва у страві». Схема «Страва у страві» передбачає варіант, коли компонентом одного страви може бути інша страва (заготівля). Не обмежується кількість рівнів вкладеності. При приготуванні страв автоматично виконується приготування страв (заготовок), які входять до його складу.
  • Сезонні коефіцієнти, які можна автоматично враховувати при витраті продуктів.
  • Роздріб. Можна оформляти «План-меню» в роздробі. Це дає можливість відображати приготування страв прямо в торговій точці, наприклад, відобразити приготування коктейлю в барі.
  • Ціни. Можна вказувати різні роздрібні ціни для кожної з торгових точок.
  • Аналіз відсутніх компонентів. Можна формувати переміщення зі складу на склад на підставі аналізу продуктів, яких не вистачає для виробництва.
  • Інвентаризація. Можна списувати товари, що прийшли в непридатність, в тому числі базуючись на даних інвентаризації.
  • Торговельне обладнання. Для організації роздрібних продажів можна підключати торговельне обладнання. Для цього, в рішенні реалізований весь необхідний набір документів і спеціальних обробок. Рішення працює з таким торговим обладнанням: касові апарати і мобільні термінали.

«1С-Рарус: громадське харчування. Українська версія» не є самостійною програмою і призначена для використання з компонентою «Бухгалтерський облік» в системі програмного забезпечення «1С: Підприємство» і типовою конфігурацією «1С: Підприємство. Бухгалтерський облік для України». У програмі є захищені програмні модулі, які недоступні для зміни користувачем. Щоб підключити торгове обладнання, може знадобитися додаткове програмне забезпечення, яке знаходиться на сайтах фірм-виробників.

ПРАЙС-ЛИСТ по продуктам «громадське харчування, Ресторан»

Ви також можете проглянути повний прайс-лист.

Назва Ціна, грн.
Решения для HoReCa
1С:Предприятие 8. Ресторан 8 000,00
1С:Предприятие 8. Ресторан. Клиентская лицензия на 1 рабочее место 5 400,00
1С:Предприятие 8. Ресторан. Клиентская лицензия на 5 рабочих мест 16 000,00
1С:Предприятие 8. Ресторан. Клиентская лицензия на 10 рабочих мест 28 000,00
Документация по прикладным решениям 1С:Совместимо
Описание конфигурации "1С:Предприятие 8. Конфигурация "Ресторан" 120,00